Geen producten (0)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Let op dat artikelen van onze SALE pagina niet geretourneerd kunnen worden! Dit zelfde geldt voor gepersonaliseerde artikelen zoals bedrukte petjes of shirts met naam, sieraden met foto’s of namen etc. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@elvys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij raden aan om retourpakketjes te verzenden met een Track&Trace via PostNL, wij zien niet aansprakelijk voor verloren retourzendingen

 

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes, ongedragen en onbeschadigd te zijn. (passen is toegestaan).Ongewassen te zijn. Niet door u hersteld te zijn (of een poging daartoe).De orderbevestiging welke u per e-mail heeft ontvangen bijvoegen. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd

  1. Retourneren op eigen kosten (je ontvangt je geld terug).
    Wanneer je besluit je geld terug te willen is dit geen enkel probleem.
    Je stuurt de artikelen op eigen kosten retour.

Nadat het product in goede orde door ons is ontvangen zal er binnen 14 dagen tot creditering van het artikel worden overgegaan.
Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort.

  1. Ruilen op eigen kosten (je krijgt een nieuw product toegestuurd).
    Uiteraard is het ook mogelijk om een artikel te ruilen.
    In dat geval verzoeken wij je eerst het te retourneren artikel naar ons op te sturen en dan het gewenste artikel te bestellen via de normale bestelprocedure.